Stenungsund, Kungälv, Göteborg

&

Resten av världen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

Porträttfotografering

Porträttfotografering Göteborg
Porträttfotografering Göteborg

Vem är Louise och är jag rätt fotograf för dig?

Jag är en lugn ekonörd som gottar in mig på allt från kemikalier i byggmaterial till att göra egen deo som exploderar i badrummet. En fundersam konstnärssjäl som gärna spenderar ensamkvällar med musik och målarpenseln i handen. En busig äventyrare som drömmer om att resa jorden runt utan att flyga. Jag har världens tålamod och är noggrann men att diska bestick får mig att rysa. Koriander smakar gammal disktrasa och ost är livet. Tillsammans med min dotter och sambo lever jag i ett sommartorp i Stenungsund.

 

Gillar du naturliga bilder som säger något om stunden, ett ögonblick som ger en känsla värd att fångas. Gillar du även fotografier som är en blandning av dokumenterande och konstnärlig stil med naturligt ljus? då är jag rätt fotograf för dig.

 

Tillsammans går vi igenom alla dina önskemål och diskuterar kring bästa möjliga plats och tidpunkt för att det ska bli så bra som möjligt för din fotografering. Se mer information nedan. Skriv till mig nedan eller på info@aventuraleon.se

Kanske letar du efter en perfekt present till din mamma, till exempel en syskonfotografering som Fabian och Josephine gjort. Eller som Anders och Camilla, fira kärleken med en parfotografering. 

Porträttfotografering Göteborg
Porträttfotografering Göteborg

Porträttpaket

 Samtliga priser är inklusive moms.

 

Kontakta mig och berätta vad ni vill ha ut av er fotografering så bygger vi tillsammans ett

paket efter era önskemål!

Porträttfotografering Göteborg

Björk

- 1 timma sammanhängande fotografering

 

- Alla utvalda bilder i högupplösta digitala filer

 

- Webgalleri där bilderna kan delas med vänner och bekanta

 

3 950 SEK

Information

Bokning

När jag fått din förfrågan bestämmer vi gemensamt ett datum för din fotografering. Bokning sker vid formuläret nedan eller till mail info@aventuraleon.se. När vi bokat så skickar jag en bokningsavgift på 500 kr. Denna garanterar ert datum och dras sedan av på er faktura som skickas efter fotograferingen. Jag har min utgångspunkt i Stenungsund där ingen reseersättning tillkommer. Övriga städer debiteras 35 kr/mil. Ljuset är som finast på morgonen och kvällen. Vill du få härliga motljusbilder är tiden cirka 1-2 timmar innan solnedgång.

Bilderna

I mina paket ingår samtliga bilder högupplöst som genomgått mitt godkännande, jag utesluter bilder med blinkningar osv. Ni behöver alltså inte välja bort bilder ni tycker om utan ni får alla de bästa bilderna. Ni har alltid fri användningsrätt på era bilder och kan framkalla och publicera obegränsat men vid publicering ska Fotograf www.aventuraleon.se anges. Bilderna får heller inte ändras på något sätt efter jag levererat dem. Så som filter, göra svartvitt eller beskära dem själva. Beskärningar som görs automatiskt via Facebook eller Instagram är däremot inga problem. Bilderna levereras via sidan Pixieset och skickas i JPG. Ibland visar jag mina fotograferingar på Facebook, Instagram eller på bloggen, skulle ni inte vilja att bilderna visas, meddela mig så löser vi det. 

 

Bokningsförfrågan

Vad roligt att ni vill boka en fotografering hos mig! Skicka in er förfrågan här så återkommer jag så snart som möjligt.

Tack för er Bröllopsförfrågan