Stenungsund, Kungälv, Göteborg

&

Resten av världen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

Gravidfotografering

Gravidfotografering Stenungsund
Gravidfotografering Stenungsund

Vem är Louise och är jag rätt fotograf för dig?

Jag är en lugn ekonörd som gottar in mig på allt från kemikalier i byggmaterial till att göra egen deo som exploderar i badrummet. En fundersam konstnärssjäl som gärna spenderar ensamkvällar med musik och målarpenseln i handen. En busig äventyrare som drömmer om att resa jorden runt utan att flyga. Jag har världens tålamod och är noggrann men att diska bestick får mig att rysa. Koriander smakar gammal disktrasa och ost är livet. Tillsammans med min dotter och sambo lever jag i ett sommartorp i Stenungsund.

 

Gillar du naturliga bilder som säger något om stunden, ett ögonblick som ger en känsla värd att fångas. Gillar du även fotografier som är en blandning av dokumenterande och konstnärlig stil med naturligt ljus? då är jag rätt fotograf för dig.

Mitt mål är att du ska kunna titta tillbaka på fotografierna och minnas dagen som den var, doften, känslan och din underbara mage.

 

Tillsammans går vi igenom alla dina önskemål och diskuterar kring bästa möjliga plats och tidpunkt för att det ska bli så bra som möjligt för din fotografering. Se mer information nedan. Skriv till mig nedan eller på info@aventuraleon.se

Du är gravid! Yay, stort grattis!

Gravidmagar är något av det mysigaste jag vet. Min blick dras till dessa magar vart jag än är och konstigt är väl inte det - det är ju något av det mest speciella, häftigaste och mäktigaste en människa kan vara med om. Ett helt nytt liv skapas. Många känslor och tankar hinner gå igenom ens kropp under 9 månader och det kan kännas som en evighet eller gå för fort. Tänk att det finns så mycket kärlek till en person man aldrig träffat. Något att minnas för resten av livet. Investera i dig själv och fota din fina mage. Välj mellan att fota vid ett tillfälle eller hela din graviditet. 

Gravidfotografering Stenungsund
Gravidfotografering Stenungsund

Galleri

Gravidfotografering Stenungsund

Anders & Camilla

Gravidfotografering Stenungsund

Marlene

Gravidpaket

Kontakta mig och berätta vad ni vill ha ut av er fotografering så bygger vi tillsammans ett

paket efter era önskemål! Samtliga priser är inklusive moms

Gravidfotografering Stenungsund

Väntan

  • 1 timma sammanhängande fotografering

 

  • Alla utvalda bilder i högupplösta digitala filer

 

  • Webgalleri där bilderna kan delas med vänner och bekanta

 

3 950 SEK

Nio månader

  • 3 tillfällen med 1 timmes fotografering exempelvis vecka 12, 20 & 35.

 

  • Alla utvalda bilder i högupplösta digitala filer

 

  • Webgalleri där bilderna kan delas med vänner och bekanta

 

7 500 SEK

Gravidfotografering Stenungsund

Information

Bokning

När jag fått din förfrågan bestämmer vi gemensamt ett datum för din fotografering. Bokning sker vid formuläret nedan eller till mail info@aventuraleon.se. När vi bokat så skickar jag en bokningsavgift på 500 kr. Denna garanterar ert datum och dras sedan av på er faktura som skickas efter fotograferingen. Jag har min utgångspunkt i Stenungsund där ingen reseersättning tillkommer. Övriga städer debiteras 35 kr/mil. Ljuset är som finast på morgonen och kvällen. Vill du få härliga motljusbilder är tiden cirka 1-2 timmar innan solnedgång.

 

När ska man fota gravidbilder?

Vi är alla olika och det varierar från person till person när du känner dig som finast under din graviditet och det kan vara svårt att veta i förväg hur du kommer känna dig senare i graviditeten. Många gillar att fotas runt vecka 30-35 då magen ofta har fått en lite rundare form och inte hunnit samla på sig för mycket vätska. Ni är välkomna under vilket skede ni vill under er graviditet! Vi fotograferar antingen hemma hos er i en trygg miljö eller utomhus på en plats du tycker lite extra mycket om. Innan fotograferingen går vi igenom vilka foton du allra helst önskar dig.

 

Årstider

Jag fotograferar gravidbilder året runt, på vintern laddar vi upp med varma filtar och tar mycket pauser. Vinterljuset är oftast väldigt fint. 

 

Vad händer om det är dåligt väder?

Även en mulen dag kan det bli fina bilder men vid regn kan vi antingen bestämma en ny plats inomhus eller boka om. Att boka om kostar ingenting.

 

Vad ska vi ha på oss?

Du får gärna ha neutrala kläder på dig men det allra viktigaste är att du känner dig bekväm och fin. Ett tips är att ta på dig kläder som du kan tänka dig att se på dig själv på väggen. Har du med din partner så är det bra att hen också har neutrala kläder som passar till dina.

 

Bilderna

I mina paket ingår samtliga bilder högupplöst som genomgått mitt godkännande, jag utesluter bilder med blinkningar osv. Ni behöver alltså inte välja bort bilder ni tycker om utan ni får alla de bästa bilderna. Ni har alltid fri användningsrätt på era bilder och kan framkalla och publicera obegränsat men vid publicering ska Fotograf www.aventuraleon.se anges. Bilderna får heller inte ändras på något sätt efter jag levererat dem. Så som filter, göra svartvitt eller beskära dem själva. Beskärningar som görs automatiskt via Facebook eller Instagram är däremot inga problem. Bilderna levereras via sidan Pixieset och skickas i JPG. Ibland visar jag mina fotograferingar på Facebook, Instagram eller på bloggen, skulle ni inte vilja att bilderna visas, meddela mig så löser vi det.

Bokningsförfrågan

Vad roligt att ni vill boka en fotografering hos mig! Skicka in er förfrågan här så återkommer jag så snart som möjligt ♥

Tack för er förfrågan!