Jag vill lära känna er

Nu börjar det närma sig dagen D och jag vill lära känna er ännu mer. Detta för att kunna göra fotograferingen så bra som möjligt. Samtidigt också informera er lite om hur jag tänker.

 

Många kan känna sig nervös inför en porträttfotografering, nervositeten innan vigseln eller inte van att stå framför kameran. Det här är er dag och jag vill att ni ska känna er bekväma, avslappnade och ha roligt! Jag vill att ni ska ha en upplevelse, en egen dejt på er bröllopsdag och samtidigt få de klassiska tackkorten!

 

På porträttfotograferingen behöver ni inte känna att ni måste vara några ni inte är. Jag vill få fram era känslor och er som par och dokumentera detta. Jag vill visa att ni är unika och att er kärlek är viktig. Men framförallt vill jag att er upplevelse skall bli den bästa möjliga. Jag vill att ni ska skratta, kramas, vara kära och låta er känna så mycket som möjligt. Se porträtten som en stund där vi hänger lite, en fika där vi babblar bort tiden eller en lugn stund för er själva borta från alla blickar. Här är det bara ni. (och jag bakom ett träd) Nä skämt och sido, jag kommer ställa lite frågor till er, vi kommer gå lite och vi kommer känna in stunden. 

Under resterande tid av bröllopet kommer jag glida omkring och dokumentera vad som händer. Det kommer vara spontana bilder och ögonblick, en konstnärlig dokumentation av vad som händer kan man säga.

 

För att kunna nå fram till det här så behöver jag er hjälp.

Här kommer några frågor till er som jag vill att ni svarar på. Ju mer information jag får - desto lättare blir det.

Skratta kramas och vara ni

Några frågor

DONT BE EYECANDY BE SOULFOOD

Jag ser fram emot er bröllopsdag!