Jag vill lära känna er

Som beskrivit tidigare är en beloved session inte en vanlig fotografering. Det är en upplevelse. En dejt! Hur den utvecklar sig beror helt och hållet på er. Ni behöver inte känna att ni måste vara några ni inte är. Jag vill få fram era känslor och er som par och dokumentera detta. Jag vill visa att ni är unika och att er kärlek är viktig. Men framförallt vill jag att er upplevelse skall bli den bästa möjliga. Jag vill att ni ska skratta, kramas, vara kära och låta er känna så mycket som möjligt.

 

För att kunna nå fram till det här så behöver jag er hjälp.

Här kommer några frågor till er som jag vill att ni svarar på. Ju mer information jag får - desto lättare blir det.

 

Längst ned får ni välja 3 olika uppgifter att förbereda och ta med till vår fotografering. Vi har inte alltid möjlighet att göra något för vår partner och vill ni "go all in" så föreslår jag verkligen ett kärleksbrev.

Och kom ihåg - inga av dessa uppgifter är till för att visa mig, eller läsa för mig - det är för er partner! Jag behöver inte höra

Skratta kramas och vara ni

Några frågor

När vi ses, kom ihåg att inte stressa. Gör tiden tillsammans lugn och utan massa måsten och om ni gnabbas, kramas och säg förlåt. Tiden är dyrbar och det är er relation också.

Don't be eyecandy be soulfood

Jag ser fram emot att träffa er!