Stenungsund, Kungälv, Göteborg

&

Resten av världen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

Företagsfotografering

Jag skulle hemskt gärna vilja fotografera mer företag och söker nu efter just detta. För 500 kr... kankse har ni en gårdsbutik, frisörsalong, mm som behöver bilder till er hemsida eller reklamblad.

Om Louise

Jag är en lugn ekonörd som grottar in mig på allt från kemikalier i byggmaterial till att göra egen deo som exploderar i badrummet. En fundersam konstnärssjäl som gärna spenderar ensamkvällar med musik och målarpenseln i handen. Och en busig äventyrare som drömmer om att resa jorden runt utan att flyga. Jag har världens tålamod och är nogrann men att diska bestick får mig att rysa. 

Tillsammans med min dotter och sambo lever jag i ett sommartorp i Stenungsund.

 

Jag gillar naturliga bilder som säger något om stunden, ett ögonblick som ger en känsla värd att fångas. Mina fotografier är en blandning av dokumenterande och konstnärlig stil och jag arbetar uteslutande med naturligt ljus. 

 

Tillsammans går vi igenom alla dina önskemål och diskuterar kring bästa möjliga plats och tidpunkt för att det ska bli så bra som möjligt för din fotografering. Se mer information nedan. Skriv till mig nedan eller på info@aventuraleon.se