top of page
Förlossningsfotograf i Kungälv och Göteborg. Fotograf Aventura León

Förlossning

FÖRLOSSNINGSFOTOGRAF  I KUNGÄLV MED OMNEJD

FÖRLOSSNINGSFOTOGRAFERING

Dagen då du träffar ditt barn för allra första gången. Ni har känt varandra, ditt barn har hört dig och nu får ni se varandra. Är inte det en händelse att dokumentera om något? Alla förlossningar är unika, mäktiga och magiska händelser och en förlossningsfotografering är för dig som vill bevara detta. Din egna förlossningshistoria. Allt från hur ert rum ser ut på förlossningen, din partners hand mot din panna, till förlossningpoolen i vardagsrummet och din bebis för första gången mot din hud. En förlossning kan ibland gå väldigt fort och ibland väldigt långsamt och tiden blir ogreppbar i stunden. Fotografier kan hjälpa dig att se detaljerna och vad som hände när. Din upplevelse, din känsla, din historia. Fotografier som gör att du kan minnas känslorna när ditt barn tar sina första andetag i den här världen.

4.png
Förlossningsfotograf i Kungälv och Göteborg. Fotograf Aventura León

"Asså WOW WOW WOW! Fattar inte hur du lyckats ta så otroligt fina bilder och samtidigt doula och serva oss. Tusen miljoner tack!"

HUR GÅR EN FÖRLOSSNINGSFOTOGRAFERING TILL?

Det allra viktigaste för mig är att du är trygg. Jag vet att det kan kännas läskigt att ha någon du inte känner under din förlossning och hur viktigt det är att känna sig trygg i sitt födelserum. Därför träffas vi innan bokning på ett förbehållslöst möte för att känna så att allt känns bra. Vi går igen alla frågor ni och jag har till varandra och lär känna varandra så mycket det går. Efter bokning finns jag också där för er, antingen för frågor på telefon eller att träffas flera gånger. Vi pratar bland annat om hur graviditeten har varit, hur och var du valt att föda samt om det är något du känner dig nervös för. En vecka innan bf har jag jour och fram till två veckor efteråt. Kommer förlossningen igång tidigare så gör jag mitt bästa för att ändå kunna vara på plats. Under själva förlossningen kommer jag vara som en fluga på väggen, så länge ni inte vill ha mer interaktion. Jag har full förståelse för att det är en intim och personlig stund och ni ska alltid känna att ni kan ångra er eller be mig gå ut om ni skulle vilja det. Detta är er upplevelse och historia och jag kommer göra allt jag kan för att bidra med mitt lugn och minnesvärda bilder.

Varför förlossningsfotograf

Mina två egna förlossningar skapade en massa nya intryck hos mig och en stark drivkraft att på något sätt bidra till andra kvinnor. Min första var en traumatiskt upplevelse men samtidigt föddes jag som mamma och genom bilder och text kunde jag förstå varför det blev som det blev. Min andra var en läkning genom en hemförlossning och födsel på mina principer och drivkraften växte än starkare. Att sedan få stå på den andra sidan och se någon annan föda. Att få se med egna ögon och känna den magiska energi som finns i ett födande rum, det var fantastiskt.

 

Jag drömmer inte bara om att fotografera fler förlossningar utan också om att bli doula. Jag vill att du ska känna dig trygg, och kunna få bilder över det magiska som händer och som kan bidra till läkning eller minnas den euforiska upplevelsen. 

12_edited.png
12_edited.png
11062019_Hugo_födsel_webb-19.jpg
Förlossningsfotograf i Göteborg och Kungälv. Fotograf Aventura León
12_edited.png
12_edited.png

FRÅN FÖRFRÅGAN TILL LEVERANS

23 (kopia).png
1. FÖRFRÅGAN

Du kontaktar mig genom formuläret nedan eller på mail. Jag återkommer sedan med svar på era frågor eller förslag på datum för en första träff

2. PERSONLIGT MÖTE
35.png

Vi ses på ett förbehållslöst möte och lär känna varandra

33.png
3. BOKA

Du bestämmer dig för att boka boka, tjohoo! Du får då en bokningsbekräftelse och en bokningsavgift (1000 kr som sedan dras av på slutfakturan) skickad till dig

39.png
4. JOUR

Vi håller kontakten och jag har jour 1 vecka innan bf samt 2 veckor efter

41.png
5. FOTOGRAFERING
6. LEVERANS
31.png

När det väl är dags hör ni av er och jag smyger in till er magiska bubbla. Jag stannar sedan ca 2 timmar efter att barnet är fött

Efter ca 6 veckor får du ett mail med länk till ditt webbgalleri fullt med fantastiska bilder från din förlossning

Förlossningsfotograf i Göteborg och Kungälv. Fotograf Aventura León

Investering

DET HÄR INGÅR:

  • Välkomstguide

  • Personligt möte

  • Kontakt genom hela graviditeten

  • Jour från en vecka innan BF till två veckor efter

  • Samtliga godkända bildfiler i både högupplöst för print och lågupplöst för tex sociala medier

  • Webbgalleri

12 000:-

Förlossningsfotograf i Göteborg och Kungälv. Fotograf Aventura León

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Eller maila mig dina frågor till info@aventuraleon.se

Glöm inte att kika i din skräppost ett par dagar efter din förfrågan då mitt svar kan ha hamnat där

5.png
Fästpunkt 1
bottom of page