Stenungsund, Kungälv, Göteborg

&

Resten av världen

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon

The people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do - Steve Jobs

Hållbar turism, hållbar utveckling

Människa, Miljö & Mervärde

Hållbar turismutveckling hos Aventura León riktar sig till dig som vill utveckla och förbättra din turismverksamhet, din arbetsroll eller helt enkelt bara vill veta mer om hållbar turism. Målet för mig är att skapa förståelse och kunskap till företag för att sedan själva kunna föra utvecklingen vidare.

Att arbeta med hållbarhet skulle man kunna säga är att arbeta med allt som du redan gör, fast bättre.

Strategi & Utveckling

Jag kan hjälpa dig att tillämpa hållbarhet i ditt nuvarande arbete. Det kan också vara att hitta en ny vision, nytt koncept till ditt företag eller göra en handlingsplan för att nå din vision. Genom analys och strategier arbetar vi tillsammans fram en plan för hur vi kan förverkliga idéerna till verklighet.

Föreläsning

På en föreläsning med mig får du veta vad hållbar turism är, varför alla kan arbeta med hållbar utveckling och hur just ni kan tillämpa hållbarhet.

Coach & Mentor

Anlita mig för att bolla idéer och brainstorma. Jag kan genom att vara en coach inta olika roller. Leda en diskussion, vara den som ifrågasätter eller hjälper er att hitta problemställningar inom hållbarhetsfrågor. Jag kan vara som en kollega eller vän som kan hjälpa dig framåt. Hur den här tjänsten ser ut kommer vi tillsammans överens om.

Kontakta mig

Jag utgår ifrån Stenungsund men arbetar i hela Sverige. För prisuppgift eller frågor, kontakta mig på

info@aventuraleon.se eller genom formuläret nedan.

Tack för ditt meddelande!